VIPP tips

Op onregelmatige tijden geeft de VIPP enkele tips over tentoonstellingen die de moeite waard zijn.

Deze keer zijn dit:

Rendez-vous aux jardins

Op zondag 2 juni 2024 organiseren de Madese Natuurvrienden alweer de vierde editie van “Rendez-vous aux Jardins”. (Letterlijk vertaald, “tot ziens in de tuinen”). Dit “rendez-vous” is van 11.00 uur tot 16.00 uur in Natuurpark De Liniehof aan de Kievitstraat 3 in Made. Het thema dit jaar is de vijf zintuigen. Heb je zin om deel te nemen of wil je meer informatie, dan kun je het beste even een mailtje sturen naar Ankie Stoop van de Madese Natuurvrienden, haar e-mailadres is: AgefStoop@outlook.com. Zie ook de affiche hieronder.)

 

Op 7 en 8 juni vindt in de gehele gemeente Geertruidenberg een kunstroute plaats.

Op diverse locaties zijn exposities te bezichtigen, van 12.00 tot 17.00 uur. Ook VIPP-leden nemen deel aan de kunstroute. Werkstukken zijn o.a. te zien in het Dongen Bastion, Burchtplein 2B Geertruidenberg. Voor meer informatie en alle locaties kun je terecht op de website: www.kunstroutegeertruidenberg.nl.

 

Open Atelier Petra van der Veeken 8 en 9  juni 2024.

 Ook zeer de moeite waard is om een keer een kijkje te nemen bij Atelier Petra van der Veeken. Petra werkt met veel verschillende technieken, ook gecombineerd. Zij houdt open atelier op 8 en 9 juni in de Valkenbergstraat,