Open lessen bij teken- en schildervereniging VIPP voor jeugd en jongeren!

Teken en schilderen… een prachtige hobby !

Misschien word  jij wel de nieuwe Rembrandt… wie zal het zeggen ?

Bij teken- en schildervereniging VIPP in Made worden voor alle leeftijden lessen gegeven om het tekentalent te ontplooien.

Kinderen van de basisschool vanaf groep 3/4  kunnen al op speelse wijze hun creativiteit ontplooien. Ze leren de basisbeginselen van het tekenen en schilderen en natuurlijk kunnen ze al hun fantasie kwijt op papier.

Ook voor de leeftijd van 12 tot ongeveer 20 jaar is er een speciale teken/schildergroep. Deze jongeren hebben al heel wat in hun mars.

Ze leren schilderen, tekenen en werken  met pastelkrijt. Er wordt ook heel wat bijgeklets in zo’n groep door de gezellige sfeer. Heerlijk ontspannen na zoveel “moeten”op school. Ook zijn de lessen vaak een mooie aanvulling voor de jongeren die de creatieve richting op willen.

Het blijkt een goede basis te zijn voor de vervolgstudies.  Zowel voor degene die de richting van de beeldende vakken uit gaat als voor studies in de technische richting zoals bijvoorbeeld architect.

De kinderen van de basisschool ( vanaf groep 4) krijgen op woensdagmiddag les van 16 – 17 uur en de jongeren op donderdagavond van 18.45 u – 19.45 u.

Alle lessen worden gegeven door een academisch geschoolde docent waardoor er op kundige wijze les gegeven kan worden.

 Open lessen

In het nieuwe jaar is er voor zowel de jeugdgroep als de jongerengroep een open les.

Deze is voor de basisschoolgroep op woensdagmiddag 17 januari van 16.00 u. tot 17.00 u. en voor de jongerengroep op donderdagavond 18 januari van 18.45 u. tot 19.45 u.

Wil je wat meer informatie dan kun je die lezen op de website van de vereniging. https://www.schilderlessen-made.nl 

Ook kun je contact op nemen met de VIPP via mail:  info@schilderlessen-made.nl